jumbotron section not present in other page

Hello,

I´ve succesfully used until now Illdy for wp.
except the static page I´ve set (the homepage) the jumbotron header/background in not present in the other page,

not is the logo image too showing the h2 heading instead of the H1 choice,

why?

Thanks

L

Hey there,
Hope you’re doing well today

That’s weird. I’m not sure why that would be, however, if you could provide me with a link to your site I’ll probably be in a much better position to see the issue here.

Also, just as a preliminary check, Kindly disable all of your third-party plugins and see if this issue still exists.

If it resolves the issue I am going to then ask you to activate the disabled plugins one by one and test the page to see if we can isolate the conflicting plugin if that is the case.

I look forward to your reply :slight_smile:

Best Regards,
Support

Hi,

except the one suggested by the theme itself and the one basic to wordpress and a couple I installed after the problem already appear no other plugin, so is not a conflict problem,

however this is the link:
http://www.ilbavero.it/?lang=en

and this a link to a page not in use so no linkable from anything online

http://www.ilbavero.it/?page_id=195&lang=en

cheers

L

Hello there,

I hope you are doing well today.

i have checked the pages and the Jumbotron along with the header for the other page appears. Could you please clear your browser cache? If that does not work, please provide an image of hoe the page appears on your end.

Best Regards,
Support

on the homepage it sure does, but do in the second link too?

http://www.ilbavero.it/?page_id=195&lang=en

does not to me even when cleaned the cache

Hello there,

I hope you are doing well today.

The Jumbotron should only appear on the homepage but on the other page should be a header which is there.

Please see the attached image and confirm if you can see that.

Best Regards,
Support

ah ok didn´t know there, thougth would be same as homepage,

the image is anyway another one

also the logo image of the homepage does not appear on the other pages, any reason why?

Thanks

L

Hello there,

I hope you are doing well today.

The image was assigned to the Jumbotron so it will only appear on the homepage while on the other pages it will us text in the header.

Best Regards,
Support