Logo won't upload

Hi there,

I have been able to upload an image as a header but I wanted to upload an image as a logo under theme option.

However, there seems to be a bug. I can go in, upload and select insert into post but then it doesn’t seem to save it. See screenshot for snapshot of after upload view.

URL of site is http://181.224.148.70/~cosy

Please can you assist?

Hi @rebecca,

I hope you are well today and thank you for your question.

It doesn’t seem like bug as it’s working fine on my test site.

After clicking on the “insert into post” button then is the URL of image getting added in the text box as shown in the attached screenshot?

If yes then just click on the “Save All Changes” button as displayed in the attached screenshot to save the logo.

Best Regards,
Movin

Hi there,

No that’s the problem - the URL won’t add - no matter what I do…

Any more suggestions?

Hi @rebecca,

This can be due to plugin conflict on your site so please try temporary deactivating all plugins and see whether everything works fine and then enable the plugins one by one to see which plugin is conflicting.

Regards,
Movin

Hi there,

Deactivated all plugins still wouldn’t work.

Only way to do it is to copy and paste the URL but then it’s not aligned ?

Hi @rebecca,

Deactivated all plugins still wouldn’t work

There can be other issue then.

Have you made any changes in the theme?

Just make sure you are using latest version of Travelify theme and also try deleting and reinstalling it. Your data won’t be deleted on deleting the theme.

Only way to do it is to copy and paste the URL but then it’s not aligned ?

Could you please share your site URL and let me know how you want it to align so that i can help you to align it?

Regards,
Movin

Hi I created a child theme but theme appears to be latest version Version: 2.4.1

The site is: http://181.224.148.70/~cosy

It’s a horrible site ! lol Clients preferences not mine!

I would like the logo left aligned ideally.

Hi @rebecca,

The following logo image file that you are using on your site contains some padding / space to the left and right side of the image therefore it’s displaying center aligned.

http://181.224.148.70/~cosy/wp-content/uploads/2015/08/cosyhomeslogo5.png

To resolve the issue please remove the space around the image and use that image file as logo.

Regards,
Movin