Widgets are not working

I have updated the theme and companion to newer version after that widgets are not working.In about section skill bars are not visible and in services section icon color are not visible.I have created new widgets and cleared the cache but no luck.Please suggest a solution

Hi,

Can you show us your website address?

Also, try disable all the plugins and clear the cache and see that fixes anything?

Let us know,

Thanks,
laranz.

Tried Deactivating the plugin and cleared the cache nothing changes

Here is the URL :http://www.globalbimpoint.com

Thank you.

I have updated the theme and companion to newer version after that widgets are not working.In about section skill bars and percentage are not visible.I have created new widgets and cleared the cache but no luck.Please suggest a solution

Here is the URL :http://www.globalbimpoint.com

Hi,

It shows some JavaScript error, http://take.ms/K42qs can you try disable the Elementor plugin and clear the cache and see that fixes the issue.

If still it didn’t work out, please pass us the WP Login details in a private reply, so that we can check what is going wrong.

Let us know,

Thanks,
laranz.

Hi,

I have Deactivated the Elementor plugin now it’s Working fine .Thank you

Can please suggest an alternative plugin for Elementor ?? since need to create pages as similar to frontpage layout

By normal when i’m adding content to pages its in center cant able to align.

Thank you

Hello there,

I hope you are doing well today.

You can try using the Site Origin page builder plugin as an alternative:

Best Regards,
Support